fbpx

Snel en goedkoop een pakket verzenden?

Vast laag bezorgtarief, geen toeslagen

Wat is een koeriersdienst

Boeren Koeriersbedrijf is een koeriersbedrijf dat werkt in opdracht van bedrijven. Bedrijven kunnen kleine goederen, pakketten, brieven en documenten tot 500 kilogram laten vervoeren.

Werkwijze Boeren Koeriersbedrijf

De opdrachtgever geeft aan waar de goederen opgehaald en afgeleverd moeten worden. Boeren Koeriersbedrijf zorgt dat dit op het afgesproken tijdstip plaatsvind. Als de goederen zijn afgeleverd krijgt u hier schriftelijk bericht van.

Nationaal koerier

Boeren koeriersbedrijf is werkzaam in heel Nederland. Alle provincies, regio’s en steden. Met uitzondering van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Waarom een koeriersbedrijf inhuren

Met het inhuren van Boeren Koeriersbedrijf nemen wij de zorgen van het vervoer van de zending volledig uit handen. Hierdoor kan het personeel doorgaan met de bedrijfsvoering en/of productie binnen het bedrijf. Er wordt voor iedere opdracht maatwerk geleverd.

Kiezen voor Boeren Koeriersbedrijf

Boeren Koeriersbedrijf is een koeriersbedrijf dat alle opdrachten in eigen beheer uitvoert. Dit houdt in dat er geen gebruik gemaakt wordt van personeel of opdrachten uitbesteed worden aan derden.

Uniek concept

Door dit unieke concept kunnen opdrachtgevers er zeker van zijn dat alle opdrachten, van maandag tot en met zaterdag, snel, betrouwbaar en accuraat uitgevoerd worden.

Tarieven

Door bewust voor dit concept te kiezen kunnen wij werken met een vast laag bezorgtarief. Het tarief is € 0,40 exclusief B.T.W. per werkelijk gereden kilometer.

Toeslagen

Die betaalt u bij ons niet! Er worden geen toeslagen berekend zoals:

- Brandstoftoeslag.

- Toeslag voor wachttijden tijdens laden en/of lossen.

- Startarief.

- Gewichtstoeslag.

- Avond en/of weekendtoeslag.

De kosten voor een opdracht kunt u vooraf berekenen met de calculator op onze website. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Boeren Koeriersbedrijf

Uw vervoer, onze zorg.

Neem vrijblijvend contact op

Bereken direct de prijs met de calculator op onze website. Daarnaast kunt u ons bereiken op 0527-651382 / 06-53946154 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waarom Boeren Koeriersbedrijf?

Vast laag tarief

We hanteren vaste tarieven en berekenen geen toeslagen.

Spoedleveringen

We kunnen snel handelen omdat we een zelfstandig bedrijf zijn zonder personeel.

Betrouwbaar

Geen tussenpersonen, wij dragen de zorg voor uw pakket.

Wij rijden onder andere voor:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie