fbpx

Snel en goedkoop een pakket verzenden?

Vast laag bezorgtarief, geen toeslagen

Werkwijze spoedzending

Als er een spoedzending binnenkomt halen wij de zending op de afgesproken tijd op bij het afhaaladres. De zending gaat rechtstreeks naar het afleveradres en wordt daar persoonlijk afgegeven.

Welke soorten spoedzendingen

Boeren Koeriersbedrijf verzorgt voor bedrijven spoedzendingen tot 500 kilogram. Het gaat hierbij om een grote verscheidenheid van zendingen. Uitgezonderd gekoeld transport en gevaarlijke stoffen.

Uitvoeren spoedzending

Boeren Koeriersbedrijf werkt zonder personeel en besteedt geen opdrachten uit aan derden. Alle opdrachten worden door ons aangenomen en uitgevoerd. Dit doen wij van maandag tot en met zaterdag.

 

Werkgebied Boeren Koeriersbedrijf

Boeren Koeriersbedrijf verzorgt zendingen in heel Nederland. Alle provincies, regio’s en steden. Met uitzondering van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Centrale ligging

Boeren Koeriersbedrijf is gevestigd in Tollebeek, provincie Flevoland. Door deze centrale ligging zijn alle bestemmingen goed en snel bereikbaar.

Internationaal spoedkoerier

Boeren Koeriersbedrijf is geen internationaal koeriersbedrijf. Wij voeren geen spoedopdrachten naar het buitenland uit.

Tarief

Boeren Koeriersbedrijf hanteert een vast bezorgtarief van € 0,40 exclusief B.T.W. per kilometer.

Kosten

Bij Boeren Koeriersbedrijf betaalt u geen extra kosten. Wij berekenen geen toeslagen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. De kosten voor een zending kunt u vooraf berekenen met de calculator op onze website.

Waarom Boeren Koeriersbedrijf? Uniek concept

Boeren Koeriersbedrijf is een kleinschalig en zelfstandig koeriersbedrijf. Door de korte lijnen kunnen wij snel handelen. Een offerte maken is niet nodig omdat we een vast bezorgtarief hanteren en geen toeslagen berekenen. Dit bespaart kostbare tijd voor de opdrachtgevers en wij kunnen direct voor hen aan de slag.

Neem vrijblijvend contact op

Bereken direct de prijs met de calculator op onze website. Daarnaast kunt u ons bereiken op 0527-651382 / 06-53946154 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Waarom Boeren Koeriersbedrijf?

Vast laag tarief

We hanteren vaste tarieven en berekenen geen toeslagen.

Spoedleveringen

We kunnen snel handelen omdat we een zelfstandig bedrijf zijn zonder personeel.

Betrouwbaar

Geen tussenpersonen, wij dragen de zorg voor uw pakket.

Wij rijden onder andere voor:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie