Snel en goedkoop een pakket verzenden?

Vast laag bezorgtarief, geen toeslagen

Dit is een regelmatig terugkerend transport naar een vast afleveradres. Boeren Koeriersbedrijf verzorgt ook deze transporten.

Welke soorten terugkerend transport

Boeren Koeriersbedrijf verzorgt voor bedrijven terugkerend transport tot 500 kilogram. Het gaat hierbij om een verscheidenheid aan transporten uitgezonderd gekoeld transport en gevaarlijke stoffen.

Uitvoeren terugkerend transport

Boeren Koeriersbedrijf werkt zonder personeel en besteedt geen opdrachten uit aan derden. De opdrachten worden door ons aangenomen en uitgevoerd. Dit doen wij van maandag tot en met zaterdag.

Werkgebied Boeren Koeriersbedrijf

Boeren koeriersbedrijf verzorgt terugkerend transport in heel Nederland. Met uitzondering van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Centrale ligging

Boeren Koeriersbedrijf is gevestigd in Tollebeek, provincie Flevoland. Door deze centrale ligging zijn alle bestemmingen in Nederland goed bereikbaar.

Internationaal koeriersbedrijf

Boeren Koeriersbedrijf is geen internationaal koeriersbedrijf. Wij voeren geen opdrachten naar het buitenland uit.

 

Tarief

Boeren Koeriersbedrijf hanteert een vast bezorgtarief van € 0,36 exclusief B.T.W. per kilometer.

Kosten

Bij Boeren Koeriersbedrijf betaalt u geen extra kosten. Wij berekenen geen toeslagen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. De kosten voor het vervoer kunt u vooraf berekenen met de calculator op onze website.

Waarom Boeren Koeriersbedrijf? Uniek concept

Boeren Koeriersbedrijf is een kleinschalig en zelfstandig koeriersbedrijf. Door de korte lijnen kunnen wij snel handelen. Een offerte maken is niet nodig omdat we een vast bezorgtarief hanteren en geen toeslagen berekenen. Door dit unieke concept zijn wij een goede partner voor terugkerend transport.

Neem vrijblijvend contact op

Bereken direct de prijs met de calculator op onze website. Daarnaast kunt u ons bereiken op 0527-651382 / 06-53946154 of stuur een e-mail naar info@boerenkoerier.nl.

Waarom Boeren Koeriersbedrijf?

Vast laag tarief

We hanteren vaste tarieven en berekenen geen toeslagen.

Spoedleveringen

We kunnen snel handelen omdat we een zelfstandig bedrijf zijn zonder personeel.

Betrouwbaar

Geen tussenpersonen, wij dragen de zorg voor uw pakket.

Wij rijden onder andere voor:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie