fbpx

Snel en goedkoop een pakket verzenden?

Vast laag bezorgtarief, geen toeslagen

Vaste routes

Bent u op zoek naar een koerier voor uw vaste route? Ook dit bieden wij. We rijden terugkerende vaste routes voor verschillende klanten door heel Nederland. Boeren Koeriersbedrijf kenmerkt zich door korte lijnen in het contact met klanten, wat bijdraagt aan een snelle dienstverlening. Al onze routes zijn volledig naar eigen wens in te vullen. Wij vervoeren transporten tot 500 kilogram. Ook kunnen wij één europallet tot 500 kilogram vervoeren.

Vaste chauffeur

Boeren Koeriersbedrijf werkt zonder personeel en besteed geen werk uit aan derden. Wij voeren iedere zending in eigen beheer uit. Hierdoor leren wij de klanten beter kennen wat bijdraagt aan een nog betere service.

Werkwijze

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan ontvangen wij graag vooraf de volgende gegevens van u:

- Ophaaladres

- Afleveradres

- Factuurgegevens

- Gewicht en volume van de zending.

 

Waarom kiezen voor Boeren Koeriersbedrijf?

Boeren Koeriersbedrijf is een kleinschalig en zelfstandig koeriersbedrijf. Wij voeren alle opdrachten van het begin tot het einde zelf uit. Hierdoor zijn er korte lijnen met de klanten wat resulteert in een snelle en accurate uitvoering van de opdrachten.

Tarief

Voor al onze routes geldt hetzelfde tarief, € 0,40 exclusief B.T.W. per gereden kilometer. Dit geldt ook voor vaste routes. Er worden geen extra kosten of toeslagen in rekening gebracht. Als u vooraf wilt weten wat het transport gaat kosten kunt u gebruik maken van de calculator op onze website.

Contact

Voor vragen kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen0527-651382 of 06-53946154. Contact opnemen kan ook via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarom Boeren Koeriersbedrijf?

Vast laag tarief

We hanteren vaste tarieven en berekenen geen toeslagen.

Spoedleveringen

We kunnen snel handelen omdat we een zelfstandig bedrijf zijn zonder personeel.

Betrouwbaar

Geen tussenpersonen, wij dragen de zorg voor uw pakket.

Wij rijden onder andere voor:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie