Snel en goedkoop een pakket verzenden?

Vast laag bezorgtarief, zonder toeslagen

Boeren Koeriersbedrijf, gevestigd aan Nimrodstraat 9, 8309 AC Tollebeek, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.boerenkoerier.nl/
Nimrodstraat 9
8309 AC Tollebeek
+31 527 651382
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Boeren Koeriersbedrijf verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    • NAW-Gegevens
    • Telefoonnummer
    • Functie
    • Factuuradres
    • E-mailadres
    • Zakelijke betalingsgegevens
    • Ritgegevens
    • Informatie die je zelf invult in een open veld, zoals onderwerp of een vraag of opmerking in het contactformulier

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan verwijderen wij deze informatie.

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Boeren Koeriersbedrijf verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Om jouw aanvraag af te handelen nadat je een dienst hebt afgenomen.
    • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de informatie te verschaffen, die door jou gewenst wordt.
    • Om diensten te leveren die je hebt afgenomen of wilt afnemen.
    • Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten , die je eerder hebt afgenomen. Hiervoor kun je je altijd afmelden via een link in de mail.
    • Om jouw vragen te beantwoorden of jouw klachten te behandelen via social media, e-mail, per post of telefonisch.
    • Om onze website te verbeteren.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Boeren Koeriersbedrijf bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijn voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Personalia , adres, telefoonnummer, e-mailadres. Bewaartermijn: 36 maanden na de laatste opdracht. De bewaartermijn van de overige gegevens is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren. Heb je hier nog vragen over dan kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Delen van persoonsgegevens met derden

    Alle informatie die wordt verstuurd via onze website of via het contactformulier worden door Boeren Koeriersbedrijf in eigen beheer bewaard en niet gedeeld met en andere partij. We verstrekken je persoonsgegevens als dit noodzakelijk is voor de uitvoeren van de overeenkomst of om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens in onze opdracht bewaren, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te bewaken. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verklaringen.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    Boeren Koeriersbedrijf gebruikt technische-, functionele- , tracking- en analytische cookies. Bij uw bezoek aan onze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Bedrijfsgegevens vallen niet onder de AVG. Deze privacyverklaring is dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor diegenen die de website als particulier of als werknemer gebruiken.

    In kaart brengen websitebezoek

    Op de website van Boeren Koeriersbedrijf worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Boeren Koeriersbedrijf gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

    Tracking Cookies

    Wij maken gebruik van tracking cookies. Deze worden gebruikt voor het plaatsen van gerichte advertenties en (re-)marketing doeleinden. Hiervoor slaan wij informatie op zoals je IP-adres, je surfgedrag en alle persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Wij gebruiken deze gegevens om met tools van andere partijen deze gegevens te analyseren en hiermee gerichte marketing campagnes te kunnen voeren. Lees meer over gepersonaliseerde advertenties van Google. U kunt zich afmelden voor cookies van een externe leverancier door naar de afmeldingspagina van het Network Advertising Initiative te gaan. Hier meer informatie over het privacy beleid van Google.

    Google Analytics

    Boeren Koeriersbedrijf maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

    Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Boeren Koeriersbedrijf te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Boeren Koeriersbedrijf heeft hier geen invloed op. Het Boeren Koeriersbedrijf heeft Google geen toestemming gegeven om via GBU media verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

    De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website, marketing doeleinden en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Boeren Koeriersberdrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

    Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

    We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Boeren Koeriersbedrijf wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
    https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit- persoonsgegevens/tip-ons

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Boeren Koeriersbedrijf neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarom Boeren Koeriersbedrijf?

Vast laag tarief

We hanteren vaste tarieven zonder verborgen kosten.

Spoedleveringen

We kunnen snel handelen omdat we een zelfstandig bedrijf zijn zonder personeel.

Betrouwbaar

Geen tussenpersonen, wij dragen de zorg van uw pakket.